Search and book

Booking

Voorzieningen

Tankstation

Bij ons drijvende tankstation kunt u gemakkelijk met uw schip afmeren om te bunkeren en vers drinkwater in te nemen. Direct bij het tankstation staat ons uitpompstation voor het legen van uw vuilwatertank en het uitpompen van bilgewater.

 

Klik hier voor de openingstijden van het tankstation.

Botenlift

Jachthaven Eldorado beschikt over een geavanceerde, 30 tons botenlift. Ons vakkundige personeel zet uw schip uiterst precies op een innovatief bokkensysteem voor onderhoud, reparatie of winterstalling. Wilt u het onderwaterschip controleren of heeft u problemen met de schroef? Maak een afspraak in de Boatshop om uw schip te hijsen en indien nodig op de wal te zetten.

Bediening op afspraak van 08.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.30, behalve op zondag.
Buiten het seizoen wordt er op zaterdag en zondag niet gehesen, noodgevallen in overleg.


Klik hier voor de tarieven de botenlift en werkhallen

  

Werkhallen

Werkt u graag aan uw boot, maar vindt u het wel prettig als dat warm en droog kan? Dan is het goed om te weten dat u voor zelfwerkzaamheden aan uw boot een van onze werkhallen kunt huren. Voor een dagdeel of voor een aantal dagen, net wat u nodig heeft. Kunt u wel wat hulp gebruiken of besteedt u liever al het onderhoud uit?  Dat kan natuurlijk ook. Onze vakmensen staan voor u klaar!


Volvo Servicepunt

Jachthaven Eldorado is een officieel Volvo Servicepunt. Met al uw vragen over de motoren van dit wereldmerk kunt u bij ons terecht en de meeste courante onderdelen zijn in ons magazijn aanwezig. Uiteraard worden reparaties snel en vakkundig uitgevoerd. Updates van uw software, storingen uitlezen kan met ons moderne uitlees apparatuur voor u gedaan worden.

[photoalbum]

Algemene informatie jachthaven