Search and book

Booking

Answers to your questions

Hoe laat kan ik inchecken?

Kampeerders zijn welkom vanaf 13.00 uur. Wilt u na 17.00 uur inchecken, neem dan even contact met ons op. De ingaande slagboom is gesloten van 23.00 tot 08:00 uur. Er is op deze tijden geen gemotoriseerd verkeer op het park toegestaan.

Hoe laat moet ik vertrekken?

Op de dag van vertrek dient u de kampeerplaats vóór 11:00 uur te verlaten. U kunt op de dag van vertrek nog wel de hele dag gebruik maken van onze faciliteiten. Wilt u later op de dag vertrekken dan zullen de er kosten voor berekend worden.

Mogen we bezoek ontvangen?

Bezoekers zijn van harte welkom, maar moeten zich wel even melden bij de receptie. Zij dienen de camping voor 22.00 uur te verlaten. Auto's kunnen niet op de camping geparkeerd worden, maar vóór de slagboom. Bezoekers die bij u overnachten, dienen zich in te schrijven en ontvangen, tegen betaling, een toegangsbewijs.

Mag ik een bijzettent of partytent plaatsen?

Per campingplaats is één bijzettent toegestaan, mits deze niet groter is dan 5 m². Voor het plaatsen van een partytent moet u schriftelijk of per e-mail een aanvraag indienen. Toestemming is afhankelijk van de gereserveerde plaats.

Hoeveel elektrische apparaten kan ik aansluiten?

Onze aansluitingen zijn 6 tot 16 Ampère. U kunt tot maximaal 2300 Watt aansluiten.

Mag ik een generator meenemen?

Nee, dit is niet toegestaan.

Mag ik een barbecue gebruiken?

Ja, barbecueën mag, tenzij de brandweer een code afgeeft voor brandgevaar als gevolg van droogte. Indien de brandweer een code heeft afgegeven word dit bij de receptie gemeld.

Hoe werken de douches op de camping?

De douches op Camping Eldorado werken met douchemunten. Eén douchemunt is goed voor ca. 6 minuten douchen. De douchemunten zijn bij de receptie verkrijgbaar.

Zijn honden toegestaan op het park?

Overal op de camping mag u kamperen met uw hond. Per plaats geldt een maximum van twee honden.

Kan ik fietsen huren?

Dames-, heren- en kinderfietsen (elektrisch) zijn net buiten het park te huur.